Results

Oslavujte s námi

Saint-Gobain, světový lídr v oblasti udržitelných přírodních zdrojů a na trzích stavebních materiálů, oslavuje v tomto roce 350 let své existence. Sklo a práce se sklem je součástí jeho podnikání od prvního dne, a jako GLASSOLUTIONS jsme velice hrdí na toto dědictví.

Uplynulých 350 let, se neustále učíme, jak nejlépe pomoci svým zákazníkům a jak pro ně zlepšovat naše služby. Tato snaha je aktuální dnes, stejně tak jak byla aktuální i v roce 1665. Společně s našimi klienty pracujeme nepřetržitě na inovacích a hledání nových řešení. Současně, rok za rokem, reagujeme i na vývoj trhu.

V současné době je GLASSOLUTIONS uznávaným Evropským lídrem v oblasti zasklívání. Což bereme nejen jako poctu, ale i jako významný závazek. 
Od první, historické, realizace zrcadel ve Versailles v roce 1665, přes další desetiletí či dokonce staletí, chceme pokračovat v úzké spolupráci se svými klienty na inovativních řešeních, poskytovat maximální kvalitu a servis. A vždy se při tom chovat zodpovědně a ekologicky. To je naší filozofií již od roku 1665.

 

Chcete se o nás dozvědět více? Seznámit se nejen s historií, ale i s naší budoucností?

Navštivte naše webové stránky: www.Saint-Gobain.com

Nebo se podívejte na virtuální výstavy(stránka se spouští v únoru 2015): Saint-Gobain350years.com 

03/01/2015 - 11:04
Corporate